Hoppa till innehållet

Film: BA 690 våtrumskassett

Här kan du se filmen i sin helhet.
BA 690 Spigot Certus. Beulco Armaturs våtrumskassett.

Se filmen här.

 

Stambyte med Beulcos våtrumskassett innebär en snabb renovering. En stor fördel är då att hyresgästen kan bo kvar under hela processen.

En optimal kassett
Tillsammans med installatörer har vi utvecklat en våtrumskassett som är lätt att montera. Kassetten samlar alla installationer på ett enda ställe. Man kan beskriva kassetten som en stålram som löper från golv till tak och rymmer stammar, avloppsrör samt spolcistern till vägghängd WC-stol. Konstruktionen säkerställer ett snabbt och enkelt montage med minimala ingrepp på väggar och golv. Det är en stor fördel att rören är dragna innanför tätskiktet. Detta gör att rören blir mer lättåtkomliga vid framtida servicearbeten och reparationer. Eventuella läckage upptäcks tidigt.

Levereras installationsklar
Våtrumskassetterna prefabriceras i vår toppmoderna produktionsanläggning efter beställarens behov och krav. Därefter levereras de installationsklara och ”just-in-time” till platsen där stambytet ska utföras. Detta effektiviserar och säkrar arbetet vid både renovering och nybyggnation. Med andra ord sker VVS-arbetet i vår produktionsanläggning istället för ute på arbetsplatsen. Du spar både tid och pengar.

Snygg design
Beulco våtrumskassett kan prefabriceras i olika utföranden som skräddarsys för varje lägenhet eller våning. Varje komponent och materialval är av hög kvalitet. Det finns stor valfrihet vad gäller utseende både på våtrumskassetten och porslin. Modell finns för kakelbeklädnad eller med plåthölje.

Föregående artikel Se alla våra filmer här!
Nästa artikel Ny IT-chef