Hoppa till innehållet

Köpa produkter

Beulco Armatur AB är en av Sveriges ledande VVS-leverantörer med ett stort sortiment av standardprodukter. Våra produkter går att köpa i välsorterade VVS-butiker och byggvaruhus runt om i Sverige. Har de inte Beulco Armaturs produkter på hyllan eller i lager, kan du be dem beställa hem produkterna från sin grossist.

Om du ändå inte får tag på produkterna ska du göra så här:
1. Ladda hem och skriv ut produktbladen på de produkter du vill köpa.
2. Ta med produktbladen till en VVS-butik eller ett byggvaruhus och tala om vad du vill ha. På produktbladen finns ett så kallat RSK-nummer som gör det enkelt för butiken/varuhuset att beställa hem produkterna.

I menyn under rubriken Konsument hittar du även Länkar som du kan ha stor nytta av. Vi hoppas att du blir nöjd med våra produkter och självklart är du välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon om du har frågor.

 

Återförsäljare
Du kan köpa våra produkter via din vvs-installatör eller vvs-butik
Till exempel:

www.comfort.se
www.badvarme.se
www.dinvvsbutik.se
www.vvs-boden.se
www.vvs-klimat.se
www.vvsobadrum.se
www.evbutiken.se
www.k-rauta.se

 

Teknisk hjälp
Länk till kundservice/teknisk hjälp/konsument:
www.beulcoarmatur.se/pages/tekniskt-support

VVS-info
www.vvsinfo.se

Serviceverkstäder
Här hittar du serviceverkstäder över hela landet. De tar emot och felsöker pumpen men du kan även köpa reservdelar eller en helt ny pump. Är felet ett produktfel och faller inom garantin löser verkstaden problemet utan kostnad. Annars får du råd och kostnadsförslag på annan lösning. www.beulcoarmatur.se/serviceverkstader.pdf