Hoppa till innehållet

Jobb & Karriär

Beulco Armatur AB är en av landets ledande leverantörer inom VVS-branschen. Vår personals engagemang och lojalitet har alltid varit en central betydelse för Beulco Armatur. Långa relationer med våra kunder och internt inom organisationen har skapat ett gott förtroende och ett långsiktigt samarbete.
I takt med att företaget växer finns det ett naturligt behov av fler duktiga medarbetare. Hos oss får du arbeta i ett familjärt företag med stort fokus på personalens kompetensutveckling, hälsa och arbetsmiljö.

 

Vi arbetar med vår ledstjärna som är Kundnytta. Det gör vi genom våra värdeord Samarbete, Arbetsglädje, Koll på läget och Utveckling.

 

20240402

För vår fortsatta utveckling söker vi nu:

Projektsäljare för distrikt Stockholm

Som projektsäljare på Beulco Armatur skall du kontakta både nya och befintliga kunder och skapa långsiktiga affärsrelationer med dessa. Vi förutsätter att du kan driva och avsluta affärsprocesser. Din huvudfokus är så kallad projektförsäljning där dina huvudsakliga målgrupper är VVS-installatörer, beställare, bostadsbolag, byggherrar och led som arkitekt/konsult.
Du kommer att ha fokus på vårt teknik & prefabsortiment men även arbeta med våra standardprodukter och ha en del kontakt med lagerhållande VVS-grossister.

Du har resultat- och budgetansvar. Arbetet innebär resdagar med övernattning. För att få en effektiv bearbetning av ditt distrikt förutsätter vi att du har bostadsort inom säljområdet som omfattar
Stockholm med omnejd.

Du skall ha stort teknikintresse och gärna byggteknisk erfarenhet inom branschnära områden.
Som person är du ambitiös, resultatinriktad, strukturerad, och kan arbeta både självständigt och i ett försäljningsteam. Du liksom vi brinner för ditt arbete och delar våra företags gemensamma värderingar, Arbetsglädje – Koll på läget –Samarbete – Utveckling

Du får fast lön, tjänstebil och möjlighet till personlig utveckling.

Beulco Armatur är ett familjeägt företag som funnits i VVS branschen sedan 1972. Vi kännetecknas av professionalitet, goda affärskontakter, kompetens, hög trivsel och gott arbetsklimat.

 

För specifika frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef
Magnus Petersson 042-29 55 74 magnus.petersson@beulcoarmatur.se
För allmän information om företaget kontakta personalkoordinator
Hanna Selerup 042-29 55 68 hanna.selerup@beulcoarmatur.se

Välkommen med din ansökan till magnus.petersson@beulcoarmatur.se

Urval och intervjuer av sökande kommer ske löpande.