Hoppa till innehållet

Takavvattning

Takavvattningssystem

Beulco Armatur erbjuder dig ett unikt takavvattningssystem – Rainplus®, som har installerats i ett stort antal byggnader runt om i världen. Det är ett fullflödessystem som är anpassat för våra svenska förhållanden och har utmärkta egenskaper. Vår samarbetspartner Valsir står för utvecklingen av detta beprövade Rainplus. Vårt kompletta system består av brunnar med luftlås, rörhållare, rör och kopplingar samt ett tredimensionellt planerings- och beräkningsprogram.

Helhetslösning
Beulco Armatur erbjuder dig en helhetslösning för takavvattning – från beräkningar som säkerställer funktion, material och dimensionering, till prefabricering och kundanpassning. Vid önskemål om denna typ av anpassning utförs det i vår egen produktionsanläggning och levereras klar för installation till dig. Detta innebär att installationstiden på plats minskar.

 

Rainplus® är ett system med kvalitet. Fördelarna är många:

 

  • Uppsamlingsbrunnar med luftlås
    Alla Rainplus® uppsamlingsbrunnar har ett luftlås som hindrar införsel av luft till systemet, vilket möjliggör ett mycket högre flöde och en automatisk rengöring av systemet. I ett konventionellt avvattningssystem saknar brunnarna särskilda insatser som hindrar luft från att komma in i rören.
  • Ekonomi
    Till skillnad från ett konventionellt system möjliggör Rainplus® en installation med ett lägre antal uppsamlingsbrunnar, kopplingar och vertikala stammar vilket kan leda till besparingar på mellan 20-30 % på hela systemet. Den korta installationstiden gör det dessutom möjligt att snabba på processen för anläggningskonstruktionen.

  • Miljöbesparande
    Rainplus® tillverkas helt i återvinningsbara material som kan återvinnas i slutet av sin livslängd. De produktionsmetoder som används är energieffektiva och har låg miljöpåverkan. Rör och kopplingar är certifierade av den prestigefyllda organisationen Singapore Green Building.

 Läs mer om fördelarna

Här hittar du våra referensobjekt

Se våra filmer om takavvattning här:
Rainplus takavvattning från Beulco Armatur, enkelt och tryggt
Rainplus takavvattning från Beulco Armatur, fördelar med att välja detta system
Rainplus takavvattning från Beulco Armatur, så här fungerar det

Kontakta oss
Telefon: 042-29 55 60
E-post: info@beulcoarmatur.se