Hoppa till innehållet

Prefab Lösning

Beulco Armatur
– specialist på VVS-lösningar

Med över 40 år i branschen har vi varit med och tagit fram de metoder och produkter som finns idag. Nu utvecklar vi morgondagens VVS-lösningar som prefabriceras och levereras installationsklara till byggarbetsplatsen. Vi är ett kunskapsföretag med en gedigen teknisk kompetens och vi är kända för att hålla hög kvalitet hela vägen från första kontakt till leverans.

Egen produktionsanläggning
Under 2013 öppnade vi upp dörrarna till vår nya toppmoderna produktionsanläggning som är utrustad med det senaste inom prefabteknik. Här producerar vi flera olika VVS-lösningar som skräddarsys efter varje kunds unika behov. Här finns också en gedigen kunskap om produkter och material.

Hög produkttillgänglighet – ett stort antal VVS-artiklar
En stor fördel i prefabprocessen är att vi alltid har tillgång till kvalitetsprodukter som snabbt kan kundanpassas/prefabriceras i vår anläggning. Det innebär att vi kan erbjuda stor valfrihet vad gäller produkter och varumärken.

Prefabprocess
Vi har en inarbetad och smidig prefabprocess som säkerställer de olika momenten i arbetet.  

Logistikkoncept
Våra logistiklösningar är också kundanpassade efter varje kunds unika krav. Vi levererar alltid ”just-in-time” till arbetsplatsen. Om behov finns sker materialleveranser i en låsbar container.

Läs mer om vår Prefabprocess